Praktijkinformatie

Afspraak maken
Voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact met ons opnemen via 06 159 29 109. Tijdens behandelingen nemen we de telefoon niet op. Maar als u uw gegevens inspreekt op de voicemail, bellen we u zo spoedig mogelijk terug. U kunt ook het contactformulier invullen of via uw smartphone een berichtje sturen.

Tarieven*
Per consult (pin of contant):

Volwassenen

€ 58,50

Kinderen en jongeren t/m 23 jaar**

€ 48,50

Behandeling buiten de praktijkuren

€ 68,50

* Vrijgesteld van BTW.

** Baby's tot 2 jaar worden gratis behandeld als één van de ouders cliënt is.

Openingstijden
Maandag van 9.00 - 20.45 uur
Dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 18.00 uur

Annuleren of verzetten
Bent u verhinderd? U kunt uw afspraak tot 24 uur van tevoren kosteloos annuleren of verzetten. Annuleert u niet tijdig, dan brengen we de consultkosten in rekening. Annuleer uw afspraak telefonisch, via whatsapp of per e-mail.

Vergoeding door zorgverzekeraars
De (natuurgeneeskundige) consulten vallen onder alternatieve geneeswijze. Bij een groot aantal zorgverzekeraars is (gedeeltelijke) vergoeding van behandelingen mogelijk, mits u aanvullend verzekerd bent. U kunt bij ons en bij uw eigen zorgverzekeraar navragen of consulten in aanmerking komen voor vergoeding. 

Opleiding
Voor het uitoefenen van het beroep BSR-practitioner heb ik de BSR-opleiding succesvol afgerond aan de Body Stress Release Academy Europe. Daarnaast ben ik in het bezit van het diploma Medische Basiskennis (MBK). Beide opleidingen worden erkend door de meeste zorgverzekeraars, waardoor het merendeel van onze cliënten met een aanvullende verzekering in aanmerking komt voor (gedeeltelijke) vergoeding van de consulten. Naast de BSR-praktijk heb ik mijn Care for Women praktijk voor hulp bij hormonale problemen. Hiervoor heb ik de opleiding gevolgd tot Care for Women specialiste aan het landelijk Care for Women Instituut. Verder ben ik opgeleid tot Vitaliteitscoach en volg ik jaarlijks diverse bijscholingen om mijn kennis te onderhouden en uit te breiden. Voorheen was ik als orthopedagoge werkzaam in de zorg.

Beroepsvereniging
Body Stress Release Regio Arnhem is aangesloten bij de beroepsvereniging Body Stress Release Associatie Nederland (BSRAN), de Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze (VBAG) en het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ).

Algemene voorwaarden en privacy
Hier vindt u onze algemene voorwaarden. BSR Regio Arnhem voldoet aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). In bijgaande behandelovereenkomst en privacyverklaring vindt u meer informatie over welke gegevens wij ten behoeve van uw behandeltraject opslaan en met welk doel. Een schriftelijk exemplaar ontvangt u tijdens het eerste consult.

Klachtenregeling
De klachtenregeling van onze praktijk is ondergebracht bij Quasir. Hiermee voldoen we aan de eisen in klachtrecht volgens de Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen Zorg (Wkkgz). Dit is inclusief de inzet van een klachtenfunctionaris en erkende Geschilleninstantie. Zie de folder voor meer informatie.