Welkom bij Body Stress Release Regio Arnhem

Heeft u last van uw rug, nek en/of schouders, hoofdpijn of andere lichamelijke klachten? 
Voelt u zich gespannen, lusteloos, emotioneel overbelast? 
Heeft u klachten overgehouden aan een ongeluk of blessure? 
Bent u onder behandeling (geweest), maar is er nauwelijks sprake van verbetering?

Body Stress Release (BSR) kan uitkomst bieden. Deze therapie hielp al duizenden mensen met uiteenlopende klachten.

Opgebouwde spierspanning ...
Ieder mens wordt blootgesteld aan verschillende vormen van spanning. Wanneer het lichaam de spanning niet meer op een natuurlijke wijze kan verwerken, wordt deze vastgezet door de spieren (body stress). Door pijnprikkels, stijfheid, vermoeidheid of andere signalen probeert uw lichaam u te vertellen dat die overbelasting moet stoppen. 

... weer helpen loslaten
Body Stress Release stimuleert uw lichaam om stress en spierspanning los te laten. Deze complementaire gezondheidstechniek is precies en effectief. Eerst worden enkele tests uitgevoerd om de vastgezette spierspanning te lokaliseren. Daarna geven we lichte handmatige drukimpulsen op de juiste plaats en in de juiste richting. Zenuwen die door de vastgezette spierspanning bekneld zijn geraakt, krijgen zo weer ruim baan en uw lichaam kan de spanning laag voor laag loslaten. Tijdens de BSR-sessie ligt u op een comfortabele behandelbank en kunt u uw kleding en schoenen gewoon aanhouden.

BSR is voor iedereen, van jong tot oud
Body Stress Release is geschikt voor iedereen met uiteenlopende klachten. Niet alleen volwassenen kunnen body stress opgebouwd hebben. Ook kinderen en jongeren. Zelfs baby's kunnen na een moeilijke bevalling al body stress hebben. Kinderen reageren meestal heel direct op de BSR-behandelingen en hebben niet veel sessies nodig om het lichaam stressvrij te maken.

Maak een afspraak
Benieuwd wat Body Stress Release voor u of uw kind kan betekenen? Bel 06 159 29 109 of vul het contactformulier in. U bent van harte welkom in onze praktijk in Wolfheze, vlakbij Arnhem en Oosterbeek. De locatie is uitstekend bereikbaar, in het bijzonder als u woont en/of werkt in Arnhem, Ede-Wageningen, de Veluwe, de Betuwe en de Liemers. Onze cliënten komen onder andere uit Arnhem, Velp, Rheden, Rozendaal, Dieren, Apeldoorn, Doesburg, Lunteren, Ede, Wageningen, Bennekom, Oosterbeek, Renkum, Elst, Huissen, Bemmel, Westervoort, Duiven en Zevenaar.